Revarte Home
 

Revalidatie-aanbod

Afhankelijk van de medische zorgcomplexiteit en de mogelijkheden van de revalidant en zijn naaste omgeving zal het realiseren van de revalidatiedoelstellingen gebeuren via een tijdelijke hospitalisatie of op ambulante basis.
 
 Bij de hospitalisatie wordt de revalidant tijdens zijn verblijf in het revalidatieziekenhuis behandeld.

 Bij de ambulante behandeling verblijft de revalidant thuis en volgt hij/zij overdag het door de revalidatiearts voorgeschreven behandelplan op vooraf bepaalde therapie-uren in het revalidatieziekenhuis. We maken onderscheid in dagrevalidatie en ambulante revalidatie:

  dagrevalidatie
het revalidatie-behandelplan bevat meer dan één disciplinaire behandeling.  De dagrevalidatie is functioneel een afzonderlijke eenheid  met een multidisciplinair behandelteam onder leiding van een hoofdverpleegkundige en een revalidatiearts.

  ambulante revalidatie Revalidatieziekenhuis RevArte Edegem :  
het revalidatie-behandelplan bevat slechts één disciplinaire behandeling.  Ambulante revalidatie wordt aangeboden in het revalidatieziekenhuis RevArte of op onze locatie te Antwerpen-linkeroever.   

  ambulante revalidatie locatie Antwerpen-Linkeroever  :
het revalidatie-behandelplan bevat slechts één disciplinaire behandeling. Ambulante revalidatie wordt aangeboden in het revalidatieziekenhuis RevArte of op onze locatie te Antwerpen-linkeroever.   Meer info : klik hier
 


Revalidatieziekenhuis beschikt tevens over een Geriatrisch Dagziekenhuis dat zich richt op een diagnostische oppuntstelling en /of revalidatie.Download het aanvraagformulier voor hospitalisatie

Download het aanvraagformulier voor dagrevalidatie

Download het aanvraagformulier voor het geriatrisch dagziekenhuis