Transdisciplinair digitaal leerplatform i-LEARN

 

Revalidatieziekenhuis RevArte biedt een Transdisciplinair Digitaal Leerplatform aan. 

Het doel van dit leerplatform is om zoveel mogelijk mensen die vanuit diverse disciplines projecten uitvoeren in verband met de kwaliteit van onze zorg (direct of indirect) met elkaar in contact te brengen en kennis te laten nemen van elkaars werk. 
Ondanks het feit dat iedereen erkent dat kwaliteit van onze zorgprocessen dienen gebaseerd te zijn op een multidisciplinaire benadering stellen we in de praktijk vast dat de beschikbare kennis vaak nog te versnipperd is en dat niet alle informatie inde disciplinewerking of op afdelingen in rekening wordt gebracht. Door een zo groot mogelijke diversiteit van informatie met elkaar in contact te brengen trachten we zowel de integratie van de bestaande kennis te bevorderen als om de vertaling van de kennis naar het professioneel werken te optimaliseren.

Medewerkers over verschillende disciplines kunnen samen leermateriaal verzamelen, ontwikkelen of leermateriaal voor andere disciplines ter beschikking stellen. Het aanbieden van een digitale leeromgeving helpt de implementatie van begeleide zelfstudie in de individuele leer- en/of bijscholingssituatie te ondersteunen.

 Voordelen voor lesgevers en docenten: bundelen van de krachten rond e-platform
De gemeenschappelijke digitale leeromgeving bestaat uit verschillende componenten die het voor een lesgever of docent eenvoudiger maken om digitale informatie te verspreiden naar de cursisten of medewerkers.  Bundeling van ervaring maakt onderwijsleeromgevingen krachtiger.

 Voordelen voor de cursisten en medewerkers: een professioneel leerplatform voor de hele cursus of loopbaan
Via deze centrale leeromgeving kan men gemakkelijk leermaterialen centraal raadplegen en doorzoeken.


Cursus-, bijscholing- of opleidingsonderdelen kunnen binnen het ziekenhuis via deze digitale leeromgeving inhoudelijk afgestemd worden op elkaar, wat de doorstroming van kennis en informatie vergemakkelijkt en de transparantie vergroot.
 

Toegang tot i-LEARN


De digitale leeromgeving is voorbehouden voor de medewerkers van RevArte. 
Klik hieronder op i-LEARN.  
Via een interne gebruikersnaam en paswoord krijgt u hieronder toegang tot het e-leerplatform.