Dienstverlening

 ONTHAAL EN OPNAMEDIENST : hier kunt u terecht voor algemene informatie, voor de aankoop van kranten, tijdschriften, wenskaarten, bloemen, postzegels en Lijnkaarten.
Hier gebeurt de administratie in verband met uw opname.
Openingsuren: werkdagen van 8.30u. tot 20.00u.
Zaterdag van 10u. tot 20u. en op zon- en feestdagen van 12u. tot 20 u.

 CAFETARIA : met een ruim aanbod van dranken en voeding.
Snacks en maaltijden zijn te bekomen tot 19 u. De openingsuren zijn ter plaatse geafficheerd.
Voor het organiseren van familiefeestjes kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke van de hoteldienst.

 TELEFOON : iedere revalidant beschikt over een eigen telefoontoestel waarvoor de gesprekskosten worden aangerekend op de ziekenhuisfactuur. Bij opname krijgt u een persoonlijke telefooncode en telefoonnummer. Men kan u van buitenuit bereiken door het persoonlijk telefoonnummer te vormen.
Indien u wenst te telefoneren vormt u het cijfer 0, gevolgd door uw persoonlijke telefooncode en het telefoon-nummer.

 INTERNET : Indien u beschikt over een eigen recente computer, dan is het mogelijk om op uw kamer gebruik te maken van het draadloos internet van het ziekenhuis. Er wordt een waarborg gevraagd voor de toegangskaart. Een vast bedrag per dag wordt aangerekend op de ziekenhuisfactuur. Voor meer informatie en de activatie kan men zich wenden tot het onthaal.

 POST : binnenkomende post wordt u op de afdeling bezorgd. Brieven die u wenst te verzenden, kunt u aan het onthaal afgeven.  Brieven die duidelijk naam en afdeling vermelden, worden door de verpleegkundigen van uw afdeling bezorgd. Een briefje terug, correct gefrankeerd, mag u aan hen afgeven of zelf aan het onthaal afgeven. Geldzaken, waardepapieren, aangetekende zendingen, pensioenuitbetalingen  zijn dingen die u het best thuis regelt of via iemand die u volmacht geeft.

 EEN KAARTJE STUREN : Uw kaartjes adresseert u als volgt :
naam patiënt
afdeling en kamer
Revalidatieziekenhuis RevArte
Drie Eikenstraat 659
2650 Edegem

 ELEKTRISCHE TOESTELLEN : indien u voor langere tijd wordt opgenomen bestaat de mogelijkheid om eigen hifiapparatuur mee te brengen. Bij gebruik van eigen elektrische toestellen, dienen deze eerst door onze technische dienst te worden nagekeken omwille van de brandveiligheid.

 LECTUUR EN BIBLIOTHEEK : in voorbereiding

 KAPPER - MANICURE -  PEDICURE : Misschien heeft u behoefte aan een kapper, een manicure of pedicure. Via de verpleegkundigen kunt u een afspraak maken met de kapper, manicure of pedicure. De kapper en pedicure komen langs in het ziekenhuis op dinsdag, de manicure op woensdag.